Emännän terveiset

Niin se kesä jäi taakse ja syksyn tuulet ja kauniit värit saapuivat. Sen myötä olemme kuivanneet, pikkelöineet, pakastaneet, mehustaneet jne. kaikkea ihanaa talven varalle. Suuri kiitos kaikille tuotteiden myyjille ja kerääjille, teidän avulla voimme edelleen valmistaa talven tuiskuisssa laadukasta ja herkullista lähiruokaa nälkäisille...

Kesäkuun lopussa Café Adèle juhlisti 120- vuotista Sagalundia, avasi iltakahvilan sekä kehitteli uusien piknik-korien sisältöjä. Keittiön puolella kokki loihti kiireen keskellä elämänsä nopeimman kastikkeen ja säpinää riitti. Lue alta Jubileumiin valmistautumisesta sekä ikimuistettavasta tiistai-päivästä!
Cafè Adèlen kesä on pyörähtänyt käyntiin toden teolla ja ihmeteltävää on uusille tulokkaille riittänyt. Lue blogista, kuinka kesän alku on sujunut sekä katso tunnelmalliset kuvat viime päivien tuoksinnasta. Kuka kumma mahtoikaan käydä uusien kahvilanpitäjien vieraana?
Avajaisviikolla Café Adèlessa oli tarjolla monenlaisia herkkuja. Jännitystä, työniloa ja asiakkaita riitti. Lue alta emännän terveiset sekä katso kuvia viikon tunnelmista sekä herkuista, joita kahvilan kokit ja leipurit loihtivat keittiössä!